Zabava

Učiteljice zmedle kralja zabav?

A.M.
23. 5. 2014, 21.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Jasmin Stavros, kralj zabave, se je pred dnevi, kot kaže, spečal s seksi »učiteljicami«. A kakorkoli se zgodba obrne, poti nazaj ni, pravijo v smehu vsi skupaj.

Medtem ko nam v ušesih še vedno odzvanja Stavrosov aktualni hit Stari lav, je dalmatinski glasbenik že izdal svež duet. Pesem Nema natrag je pozitivna in hitrega mediteranskega ritma s prizvokom Irske, pridihom violine in tambure, inštrumentov, ki jih igrajo dekleta iz novoustanovljene skupine Učiteljice.

Avtorja singla Nema natrag sta Dušan Bačić in Bojan Dragojević, avtorja Stavrosovih hitov Opala in Ljubomorni ljudi.

Pesem prihaja na radijske postaje v idealnem trenutku, tik pred tradicionalno turnejo Jasmina Satvrosa po Jadranu. Novo sodelovanje Stavrosa s tandemom Bačić/Dragojevič pa je zagotovo garancija za še en vroč hit.

Avtorja singla Nema natrag sta Dušan Bačić in Bojan Dragojević, avtorja Stavrosovih hitov Opala in Ljubomorni ljudi, ki sta zagotovo predstavnika nove generacije »hitmejkerjev«, kar dokazujeta tudi pesmi, ki sta na videoportalu YouTube zbrala več kot 120 milijonov ogledov. Staki je še enkrat dokazal, da je velik pevec, ki se ne boji peti z mladimi talentiranimi izvajalkami, ki šele prihajajo na glasbeno sceno. »V njih sem takoj videl potencial in veliko mero pozitivne energije,« nam je zaupal Stavros. Podobno menijo tudi Ana, Matea in Silvia, članice benda Učiteljice, ki pravijo, da jim je Jasmin zelo pomagal. »Presrečne smo, da smo dobile priložnost, da svojo prvo pesem posnamemo prav z legendo. Pesem je krasna, Stavros pa nam je zelo pomagal, še posebej pri snemanju spota, v katerem so med drugim tudi plesne scene.«