Črna kronika

Ker nista plačala najemnine, jima je ubila tri kužke

N.J.
24. 5. 2014, 15.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Moški in ženska, ki sta v najetem stanovanju živela s tremi psi, sta oba izgubila službo. Ker dva meseca nista mogla plačati najemnine,je lastnica stanovanja pobila njune pse.

(fotografija je simbolna)

Zgodilo se je v Trevisu v Italiji. 35-letnik in njegovo 29-letno dekle sta ostala brez službe in dohodkov, zato dva meseca nista mogla plačati najemnine. Lastnca stanovanja jima je poslala nekaj neprijaznih sporočil, nato pa ju je ob prihodu domov nekega dne prčakal grozljiv prizor - njuni trije psički so bili mrtvi. Ob ugotavljanju, kaj se je pripetilo, sta na vrtu našla koščke klobase. Odnesla sta jih na analizo in ugotovila, da je bil v vseh strup.

Nastavila jih je

58-letna lastnica stanovanja naj bi večer preden so psi poginili, nastavila koščke klobasce na vrtu pred stanovanjem, kjer so se psi gibali. Psi so klobasice z veseljem pojedli, a vse klobasice so bile zastrupljene. Kot je povedal veterinar, so 4-letni mešanček Puppy, 2-letni tigrasti pitbul Bubu in 12-mesečni mešanček Tommy poginili zaradi zastrupitve. Lastnici stanovanja, ki trdi, da je bila v času zastrupitve v Napoliju, čeprav jo je najemnica večer prej videla, kako se je odpeljala izpred stanovanja, grozi 18 mesecev zapora.