Zabava

Kako uspeva Damjan Murku?

A.M.
14. 5. 2014, 12.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Obletnice nas spomnijo na čas, ko se ozremo nazaj in pogledamo, kako naprej. A ko je v zgodbo vpleten najbolj razvpit Slovenec Damjan Murko, postane nemogoče mogoče!

Eden in edini vseslovenski slavček je namreč z ženo Majo te dni praznoval že šesto obletnico poroke. Kot vsako leto po usodnem »da« sta tudi letos svoje najdražje pogostila v Galebu v Bresternici. V zameno za to, ker ju spremljajo že šest let na njuni skupni poti, sta vsem zbranim pripravila zabavo in pričarala edinstven trenutek spomina izpred let, ko sta se vzela na najbolj odmevni poroki v Mariboru.

»Za slavnostni dogodek sva se res dolgo pripravljala, saj sva želela, da bi bila najina obletnica videti tako, kot sva si zamislila. Na prostem sva gostom približala spomine na najino nepozabno poroko, kjer sva poleg odlične hrane gostom ponudila še unikatno torto, ki jo je izdelala gospa Jelka Medved, ki naju je že večkrat razvajala s sladkimi dobrotami,« nam je zaupal Damjan, ki je tako kot žena Maja blestel v kreaciji Maruše Plavček.

»Zagotovo je bil vrhunec popoldneva, ko sem s skupino D-Dur zapel meni ljubo pesem Dravski most, ob kitari so se marsikomu zarosile oči. Glavno presenečenje pa je bila pevka Regina, ki je ganila prav vse prisotne, predvsem pa Majo in mene, saj je zapela zimzeleno Dan ljubezni. Bil je krasen dan, poln čustev, solz, smeha in veselja,« nam je še dejal Damjan, ki pravi, da še ni rekel zadnje besede.