Zabava

Danijelo v diskoteki 'zasačili' z napol golim mladeničem!

K.S.
24. 2. 2014, 15.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Medtem, ko skladba ‘Iluzija’ navdušuje na radijskih postajah in klubskih podijih, je priljubljena hrvaška pevka Danijela Martinović zanjo že posnela videospot.

Skladbo ‘Iluzija’ sta napisala Petar Grašo (glasba, tekst) in Antonija Šola (tekst), za produkcijo pa je poskrbel Enes Tvrtković. Odličen spoj divjega ritma in veselega teksta, dopolnjenega s kadri zanimivega videospota, bo nedvomno razveselil Danijeline oboževalce.

“Vesela sem, da lahko končno z vami delim videospot na katerega sem zelo ponosna. Uživala sem v vsaki sekundi snemanja, ki je zame in za 15 drugih trajalo dolgih dvajset ur. Celotna ekipa je dala vse od sebe in atmosfera na snemanju je bila zelo sproščena. Bilo je zabavno. Snemanje nekaterih kadrov me je sicer presenetilo, a sem popolnoma zaupala Dariu, ki je imel jasno vizijo končnega izgleda videospota. Fedja, model, ki nastopa skupaj z mano, je bil resnično prekrasen in profesionalen in z lahkoto sva se prepustila energiji med nama, “ je o snemanju videospota dejala Danijela in dodala: “Zahvaljujem se svojemu občinstvu in medijem za podporo. Veselim se že koncertov, ki me čakajo v prihajajočih mesecih.” 

Za režijo videospota je poskrbel Dario Radusin, model v spotu je reški maneken Fedja Džafić, za Danijelin popoln izgled pa sta bila zadolžena Marija Butković (make up) in Mijo Majhen (styling in oblikovanje pričeske). 

“Za neobičajno tematiko videospota je ‘kriva’ iluzija. Ko sem prvič poslušal skladbo, sem si ustvaril sliko, okoli katere sem kasneje razvil koncept in zgodbo. Snemanje je bilo zelo naporno, trajalo je več kot 20 ur, zato moram pohvaliti našo Danijelo, ki je svoje delo opravila odlično in brez ugovorov ter me prijetno presenetila s svojo marljivostjo in profesionalnostjo,” pravi režiser Dario Radusin.