Kultura

Jennifer Lawrence nujno potrebuje premor

STA / J. P.
24. 2. 2014, 15.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Igralka Jennifer Lawrence si bo po besedah hollywoodskega magnata Harveyja Weinsteina po izjemno napornem obdobju snemanja vzela zasluženo leto odmora, piše britanski časnik The Guardian. "Jennifer je preveč prijazna, ljudem dela usluge in pristane na snemanje filma, kot je Ameriške prevare, čeprav bi lahko počivala," je dejal.

"Pogodbo za Igre lakote je podpisala, ko je bila še neizkušena, in ni mogla vedeti, kakšen vpliv bo franšiza imela na njeno življenje" je pojasnil.

Lawrenceva, ki je lani prejela oskarja za vlogo v filmu Za dežjem posije sonce, se ni udeležila podelitve britanskih nagrad bafta, kjer je prejela nagrado za stransko vlogo v Ameriških prevarah. Weinstein jo je opravičil in dejal, da je bila igralka nenehno v teku in si zasluži počitek.

"Jennifer je preveč prijazna, ljudem dela usluge in pristane na snemanje filma, kot je Ameriške prevare, čeprav bi lahko počivala."

Igralka je z vlogo Rosalyn Rosenfeld v filmu Davida O. Russella favoritinja tudi za letošnjega oskarja za najboljšo stransko vlogo, v letošnjem in prihodnjem letu pa bodo v kinematografe prišli še zadnja dva dela Iger lakote ter film X-Men: Days of Future Past.