Zabava

Te dojke boža slavni zvezdnik, ona pa poljublja drugo!

K.A./M.J.
3. 2. 2014, 10.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Svoje dojke je pokazala že pred nekaj leti, jo zaradi tega slavni igralec ljubi.

Le neka mesecev po koncu zakona z avstralsko manekenko Mirando Kerr (30) je hollywoodski igralec Orlando Bloom (37) srečo našel v objemu novega dekleta. Zvezdnika so tako nedavno ujeli v družbi francoske igralke in glasbenice Nore Arnezeder (24), mediji pa so se že dokopali do nekaj intimnih fotografij njegove nove spremljevalke.

In, če so se številni mediji spraševali kaj je Orlando videl na njej, nenazadnje je bil poročen z vrhunsko manekenko, so odgovor ponudili francoski mediji, ki so jo ujeli zgoraj brez, ko je pred nekaj leti s takratnim fantom, italijanskim odvetnikom Manueleom Malenottijem, letovala v Formenteri.

In poleg tega, da je svoje telo ponudila skoraj golo, je fotografske objektive zabavala tudi s poljubi, ki jih je namenila svoji prijateljici. V enem od nedavnih intervjujev so jo vprašali koliko zmenkov je potrebno, preden se z novim fantom prepusti prvemu seksu in dejala je, da je vse odvisno od tega kako dober je prvi zmenek. Za nameček pa še dodala, da je ne moti, če njen novi fant tekom zmenka koristi bone s popusti. "Vseeno mi je, vse dokler on plačuje," je bila jasna Nora.

Orlando in Mirana Kerr sta se preteklo leto po treh letih zakona odločila, da gresta vsak svojo pot, še vedno pa sta izjemno povezana, saj želita sinu Flynnu omogočiti kar čim bolj mirno in normalno otroštvo.