Zabava

Andrej svojo vagino noro ljubi!

K.A./M.J.
2. 2. 2014, 08.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Vse od kar jo je dobil, se je ne more nagledati.

"To torbico preprosto morate ljubiti. Si lahko sploh zamišljate kaj predstavlja," je pod objavo fotografije zapisal svetovno znani maneken za ženska oblačila, Andrej Pejić (22).

Oboževalci so avstralskega modela, ki ima korenine v Tuzli, zasuli s komentarji. Nekatere je torbica močno navdušila, spet drugim se je zdela enostavno preveč vulgarna. A kakorkoli že, prav nikogar ni pustila ravnodušnega. "Vagina ni za vsakega. Nosijo jo navadno le samozavestne ženske, ki želijo v svet poslati sporočilo, da se ničesar ne bojijo," je dejala Rachel Feinberg, ki je prav tako oblikovala vagina torbico.

 

Torbica, ki prihaja iz modne hiše Damnsel stane dobrih 500 evrov, Andrej pa se vse od takrat, ko jo je dobil za darilo, ne loči več od nje. Podobno pismo torbico, a v obliki penisa, nosi tudi popularna ameriška glasbenica Rihanna (25). Pevki jo je podarila modna oblikovalka Vivienne Westwood (72), torbica pa sicer stane dobrih 300 evrov. Dodatki v obliki splovil so med slavnimi postali pravi modni hit, nov trend pa je med prvimi začela samosvoja glasbenica Ke$ha (26).

Razvpita pevka je preteklo leto za modno hišo Charles Albert oblikovala linijo nakita v obliki penisa. Na voljo so tako ogrlice, uhani, prstani, posamezen kos nakita pa je mogoče kupiti že za dobih 10 evrov.