Zabava

Eva Boto s fantom skupaj le en dan

Alesh Maatko
1. 2. 2014, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ob 18. rojstnem dnevu je Eva Boto presenetila s čisto novo pesmijo Na kožo pisana, ki je pri poslušalcih naletela na izjemno dober odziv.

Karin Rošker

Zato se je mlada pevka odločila, da za skladbo, ki ji je resnično pisana na kožo, posname tudi videospot.

Karin Rošker
»Snemali smo v Slivnici pri Mariboru, celoten snemalni dan pa je bil precej naporen, saj je vse skupaj potekalo od jutra pa vse do poznih večernih ur,« nam je zaupala Eva Boto in dodala, da je bila z vso ekipo zelo zadovoljna, saj je med snemanjem vladala zelo pozitivna energija. Ker pa je v spotu kar nekaj ljubezenskih trenutkov, nas je seveda zanimalo, ali je med Evo in Klemnom morda preskočila iskrica?
Karin Rošker

Glavno sporočilo je, da se v življenju ni treba toliko kregati, saj je življenje le eno!

 »Klemna sem izbrala zato, ker se res že dolgo časa poznava (spoznala sva se v šovu Misija Evrovizija), prav tako pa vem, da ima veliko izkušenj z igranjem, tako da sem ga z veseljem povabila k sodelovanju. Kdor si bo ogledal moj najnovejši video, se bo zagotovo vprašal, ali je Klemen moj fant (smeh). No, naj povem, da je bil moj fant za en dan, torej le v videospotu, sicer pa ni, ker sva res prava prijatelja,« nam je zaupala Eva, ki je več kot ponosna na svoj novi videoizdelek za skladbo Na kožo pisana, kjer, kot pravi, skozi pesem pripoveduje, kako je bilo, ko je bila s fantom zaljubljena.

Karin Rošker
»Določeni posnetki me prikazujejo kot žalostno, osamljeno in polno spominov na lepe trenutke. Je pa res, da ima video dve plati – osamljeno Evo in naju s Klemnom, s katerim pokažem, kako je bilo, ko sva bila s fantom srečno zaljubljena in kako jaz hrepenim za njegovo ljubeznijo! Želim si ga nazaj, čeprav vem, da sva skregana, da se ne pogovarjava več ter da se je vse končalo ...«