Zabava

27-letna slovenska zvezdnica že na botoksu

A.M.
3. 1. 2014, 10.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Da, prav ste prebrali. Slovenska pevka Kataya, ki nas že nekaj časa razveseljuje s svojimi hiti, se je že pri rosnih 27 letih odločila za botoks.

Priljubljena slovenska pevka Kataya, ki je v zadnjem času že nekajkrat opozorila nase, največ prahu pa je dvignila ravno z odlično interpretacijo pesmi Love On Top, ki jo v originalu prepeva Beyonce, se v svetu znanih in zabavnih vse bolj vzpenja. Glede na to, da je svet slavnih prepleten z lepotno kirurgijo, se je zadnje čase govorilo tudi o tem, da se je 27-letna zvezdnica zatekla k priznanemu doktorju, ki naj bi ji 'izbrisal' nekaj gub. Ker smo želeli priti informaciji do dna, smo se obrnili neposredno na Katayo, ki pa je - presenetljivo - potrdila govorice.

»Dr. Boris Onišak mi je pri mojih rosnih sedemindvajsetih vbrizgal eliksir mladosti, ki preprečuje mrščenje in s tem nastanek gub. Ker na odru dam vedno vse od sebe in sem izredno ekspresivna, se mi je med obrvmi začela delati globoka guba. S pomočjo nežnega doktorja s tem od zdaj ne bom več imela težav,« je poseg komentirala pevka Kataya.