Zabava

Zvezdniki za božična darila zapravijo milijone

mv
17. 12. 2013, 18.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V prazničnem času, ko se vsi trudimo, da ne zapravimo bogastva, da bi obdarili svoje najbližje, zvezdniki o recesiji in finančnem primanjkljaju ne razmišljajo. Preberite, koliko denarja navadno zmečejo skozi okno za božič.

Eonline

Zvezdniki skozi celo leto na veliko zapravljajo, za praznike pa še toliko globlje sežejo v denarnico. Mnogi svojim najdražjim za božič radi podarjajo luksuzne avtomobile. Tako je Nick Cannon svoji ženi Mariah Carey pred dvema letoma podaril rolls roycea phantoma, vrednega več kot 300 tisoč evrov. Tudi pevka Alicia Keys je od svojega moža Swizza Beatza prejela ključe bele fisker karme, za katero je moral producent odšteti vsaj pol milijona ameriških dolarjev. Justin Bieber je znan po tem, da obožuje luksuzne jeklene konjičke, rad pa jih deli tudi s svojimi najboljšimi prijatelji iz otroštva. Enemu od njih, Ryanu Butlerju, je tako za božič podaril pregrešno dragega forda mustanga.

Eonline

Slap in kad, vredna 2 milijona dolarjev

Avtomobili pa niso edina darila, za katera so zvezdniki pripravljeni zapraviti celo bogastvo. Boksar Mike Tyson je recimo svoji nekdanji ženi kupil dva milijona dolarjev vredno kopalno kad, David Beckham je svoji Victorii podaril torbo znamke Birkin, vredno 130 tisoč dolarjev, podobno darilo pa si je za svojo Beyonce omislil tudi glasbeni mogotec Jay Z. Oprah Winfrey je bila glede izbire daril bolj praktična in je vse svoje zaposlene peljala na luksuzno križarjenje po mediteranski obali, za to pa je plačala kar 750 tisoč dolarjev. Igralec Jude Law je svojo nekdanjo izbranko Sieno Miller presenetil z restavriranim klavirjem, vrednim 200 tisoč dolarjev, kot da to ne bi bilo dovolj, pa je vanj skril še diamantni prstan. Nedvomna zmagovalka v izbiranju daril pa je Angelina Jolie, ki je lani Bradu Pittu kupila posestvo, na katerem se je bohotil slap. Se vam ob vsem tem kiču in luksuzu vaša darila še vedno zdijo nekaj posebnega?

Eonline