Zabava

Voditeljica dosegla kritično točko!

T.P.
15. 12. 2013, 09.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Priljubljena igralka in voditeljica je priznala, da se počuti ogromna kot kit. »Skoraj vsak dan pridobim en kilogram. Pojedla bi vse, kar vidim, postala sem ogromna kot kit,« se je pred desetimi tedni pritožila avstralska voditeljica Ajay Rochaster in dodala, da je čas za hujšanje.

Pred dvema mesecema je avstralska igralka Ajay Rochaster (44) stavila z voditeljema Kyle in Jackie O, s katerima je sklenila celo pogodbo, da se bo lotila shujševalne diete.

Igralka, ki se je tako prenajedla, da je že prav zlorabljala svoje vzhajajoče telo, se je na Twitterju že pohvalila, da je shujšala 23 kilogramov. Rezultate je pokazala na fotografiji, kjer je na plaži ponosno pozirala v svojih najljubših kopalkah z vzorcem ameriške zastave. Ajay odločno nadaljuje svojo bitko s kilogrami, saj bi s tem rada znebila tudi depresije, ki je prišla z debelostjo. Preden je začela hujšati, je priznala, da po tistem, ko se nabaše s hrano, ne more početi nič drugega kot ležati ves dan. Če ji bo uspelo shujšati do popolne postave, ji bosta prej omenjena radijska voditelja dala 14.500 evrov. Če ji ne bo uspelo, bo denar šel v dobrodelne namene.

    

Največ izgubila in največ pridobila

Ajay Rochester je bila voditeljica avstralskega resničnostnega šova The Biggest Loser, v katerem so se zbrali ljudje z odvečnimi kilogrami, ki so želeli hujšati pred kamerami. Istočasno je skupaj z udeleženci hujšala tudi voditeljica, ki je takrat izgubila kar precej kilogramov, a se je po končanem snemanju že vrnila na staro težo.