Zabava

Nežko ganili do solz

Alesh Maatko / Foto: Grega Wernig, Nikola Miljkovič - Krater Media Agency
14. 12. 2013, 11.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nedavna rojstnodnevna zabava radia Aktual je bila nekaj posebnega, že zaradi tega, ker ni manjkalo številnih presenečenj.

Grega Wernig / Krater Media Agency

Eva in Radio Aktual znova presenetila

Vsi tisti, ki poslušate Radio Aktual zagotovo veste, da tako radijska ekipa kot Eva Cimbola radi presenečajo.

Tik pred veliko zabavo v Hali Tivoli je Eva prejela pismo poslušalke Vesne. Ker jo je vsebina tako ganila, se je odločila, da skupaj s sodelavci presenetijo Nežko, ki je na razprodanem koncertu Radia Aktual praznovala 60. rojstni dan.

Grega Wernig / Krater Media Agency

Nežka je presenečenje vrnila, saj je v petek s hčerko Vesno obiskala Evo in Klemna ter ju obdarila z doma pripravljenimi sladkimi dobrotami. »Ne znam opisati tega, saj kaj takega v življenju še nisem doživela. To mi pomeni, da ne potrebujem praznovati nobenega rojstnega dne več, saj je bilo to nepozabno. Ko je več kot 7500 ljudi prepevalo vse najboljše, so se mi noge tresle kot že dolgo ne,« nam je zaupala Nežka, ki legendarne Nove fosile izjemno rada posluša.

Grega Wernig / Krater Media Agency

Seveda nas je tudi zanimalo, kako je Vesni uspelo presenetiti? »Zelo težko smo doma skrivali presenečenje, saj Nežka ni nič posumila. Premišljevali smo ali naj ji povemo ali ne, na koncu smo bili vsi tiho, saj smo babico želeli preseneti. Na koncu nam je z ekipo radia res uspelo, saj nas je bilo na koncertu več kot 60. Še enkrat hvala vsem, ki so nam pomagali!«

Nikola Miljkovič / Krater Media Agency