Zabava

Katarina mala ne pije kave z mlekom

A.M.
14. 12. 2013, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Glede na to, da Katarina mala ne pije kave z mlekom, je imela s sweetpeakovci kar nekaj težav pri projektu Kava z mlekom.

Sami Rahim

Zgodba, ki govori o narcisu, polnem obljub, tako prepričanem vase in v svoja dejanja, da v resnici sploh ne vidi, kako počne vse narobe. Trenutek, v katerem naroči kavo z mlekom, čeprav mu je že neštetokrat povedala, da je ne pije, pa predstavlja kapljo čez rob. Vse to je del pozitivne, plesne skladbe Kava z mlekom, v kateri Katarina mala v refrenu prepeva, da ne pije kave z mlekom. »Vsi dosedanji projekti so rezultat naših idej in iskanja vokalnih talentov, ki so sposobni realizirati naše zamisli,« so povedali člani zasedbe Sweet Peak, ki pravijo, da je prikupna pevka kot vokalistka in interpretka svoje delo opravila več kot odlično in da že komaj čakajo, da pozitivno energijo in smeh s snemanj v studiu prenesejo na radijske postaje in v klube.

In kaj na vse skupaj pravi Katarina mala? »Tale druga polovica leta je bila zame izjemno produktivna. Pesmi Znucana, Nebesa, Din Don in zdaj še Kava z mlekom so zame vsaka po svoje čisto posebni projekti. Kava z mlekom je prvi res pravi house projekt, kjer je bila zame predvsem zanimiva kombinacija resne plesne glasbe in hudomušnega besedila. Zame je ta pesem tudi simpatičen zaključek tega leta, saj nameravam takoj po novem letu za nekaj časa izginiti in odpotovati daleč stran. Sweetpeakovci so sami cukri in všeč mi je njihov neverjeten entuziazem. Nadejam se, da bomo sodelovali še kdaj.«

Ne pozabimo, da ge pri tem za peto avtorsko skladbo, s katero se predstavljajo fantje iz glasbene produkcije Sweet Peak, ki s svojimi zgodbami združijo zvok in sliko.