Zabava

Na Erazmovi zabavi je šla do konca

Sonja Javornik
4. 12. 2013, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Pred kratkim je razvpiti podjetnik Erazem B. Pintar v priznani gostilni pripravil veliko zabavo ob svojem 46. rojstnem dnevu in ob rojstvu drugega sinka. Erazmova praznovanja so vedno izjemna – že zaradi tega, ker je gostitelj zelo angažiran tudi kot animator.

Sonja Javornik

Tudi tokrat se je Erazem takoj pridružil Mambo Kingsom na odru, tako da so ga prijatelji v nekem trenutku celo prosili, naj vendar neha peti, da mu lahko vsaj na hitro čestitajo. Pozneje so se slavljencu in priljubljeni zasedbi Mambo Kings na odru pridružili še drugi gostje, saj ima Erazem B. Pintar veliko glasbenikov med prijatelji. Gostje so uživali ob hitih skupine Ice, igrala pa sta tudi kitarist Sašo Bole in član skupine Victory Miki Vlahovič.

Zagotovo je bilo najbolj vroče, ko je razvpitega Erazma presenetila striptizeta, ki so mu jo pripeljali kolegi. Erotična plesalka se je slekla do golega, vendar je Erazem dokazal, da ga tudi žensko mednožje na zabavi ne spravi v zadrego, saj se je samo veselo smejal. Smejala pa se je tudi njegova partnerica Teja, ki se je zabave udeležila z zamudo, saj je morala najprej poskrbeti doma za oba sinka, zato tudi ni ostala do konca, saj se je zabava končala šele v zgodnjih jutranjih urah.

Sonja Javornik

Sonja Javornik

Sonja Javornik

Sonja Javornik

Sonja Javornik