Zabava

Plestenjak ukradel ženo glasbenemu kolegu

mv
4. 12. 2013, 11.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nova ljubezen na obzorju! Primorski šarmer in neulovljivi samec Jan Plestenjak naj bi bil spet do ušes zaljubljen. Njegova izbranka ima izkušnje z glasbeniki, saj je bila vrsto let poročena z Janovim glasbenim kolegom Goranom Breščanskim!

Je Plestenjak res na novo zaljubljen?

Že nekaj časa se šepeta, da pevec Jan Plestenjak ni več samski, ampak do ušes zaljubljen v svetlolaso damo, ki je bila nekoč intimno povezana s pevcem Goranom Breščanskim. Govorimo seveda o Metki Pleško, ki je bila s pevcem skupine Sausages več let poročena, rodila pa mu je tudi dve hčerki Zojo in Gajo. Goran je z Metko tudi po ločitvi ostal v dobrih odnosih, pred časom se je celo šepetalo, naj bi se ponovno sestajala, a kot kaže, iz te moke ni bilo kruha, saj naj bi bila Metka zdaj v razmerju s Plestenjakom. Zadnje čase naj bi jo pogosto opažali pred Janovo hišo v Strunjanu, in če je verjeti govoricam, naj bi bila zaljubljena že več mesecev.

Serija lepotic

Plestenjak je znan po tem, da nerad govori o svojem zasebnem življenju, svoja razmerja pa je do danes skrbno čuval pred očmi javnosti. V njegovi postelji se je v zadnjih 15 letih znašlo precej lepotic, med njimi manekenka Martina Kajfež, Inja Gregorič, starejša italijanska pevka Ivana Spagna, pevka Maša Medik, manekenki Karin Škufca in Nadya Bychkova, menda celo srbska pevka Nataša Bekvalac. A razen Martine ga nobena ni uspela ujeti za dlje časa. Bo to uspelo mamici dveh deklic, Metki? Kaj na to pravi Goran, ki je z nekdanjo ženo še vedno v zelo dobrem odnosu?