Zabava

Voditeljici raztrgali psička in ranili brata

mv
4. 12. 2013, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Hrvaška voditeljica Nikolina Pišek se bori z neizmerno žalostjo, saj so pred dnevi nemški ovčarji napadli njenega brata, ko je sprehajal njena dva psička. En psiček je poginil, brat pa je dobil pretres možganov.

Facebook

»Brat je na zelenici za zgradbo, v kateri živijo moji starši, sprehajal moja dva psička, ko so jih napadli trije sosedovi psi. Bratu so strgali obleko in ga podrli na tla. Ob padcu je z glavo udaril ob beton. Mojemu psičku Tysonu so zdrobili sedem reber, mu raztrgali pljuča in ga pustili z nešteto drugimi ugrizi,« pretreseno pripoveduje 40-letna hrvaška televizijska voditeljica Nikolina Pišek. Njen brat Domagoj je petkovo popoldne preživel na urgenci, psička pa so ravno tako odpeljali na intenzivno nego, kjer je starejši Tyson v nedeljo umrl zaradi posledic napada. Mlajši Mike bo okreval, saj je dobil le nekaj močnih ugrizov, ki se jih zdravniki niso upali zašiti, ker so se bali infekcije. Štirinožec je še vedno v šoku.

Napadli so tudi njeno mamo

Nikolina je bila med incidentom poslovno v Beogradu, a se je vrnila, takoj ko je slišala, kaj se je zgodilo. Incident je prijavila na policiji, lastnike treh nemških ovčarjev pa bo prijavila tudi veterinarski inšpekciji. »Pse ima družina Isajbegović, ki se ukvarja z vzrejo psov, po cele dneve zaprte v garaži, soseska pa že deset let trepeta od straha zaradi tega. V zadnjih letih so že napadali tudi druge pse, pred nekaj meseci je eden skočil tudi na mojo mamo,« je jezna Nikolina, ki je odločena, da bo temu naredila konec. Čeprav je ona izgubila Tysona, upa da bo s tem rešila ljubljenčka koga drugega.

Facebook