Zabava

Mitja je bil tečen še sam sebi ...

mv
4. 12. 2013, 11.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Na desetem izločanju se je od tekmovanja v oddaji Gostilna išče šefa presenetljivo poslovil glasni Primorec Mitja Humar, Lidija Zebec pa se je vrnila v boj za 50 tisoč evrov. V oddaji prihodnji teden ostajajo še dve kuharici in dva kuharja.

Mediaspeed

Zadnji teden v oddaji Gostilna išče šefa je bil najbolj napet do zdaj, saj so se tekmovalci za zmago končno borili vsak zase in ne več v skupinah. To jim je odprlo marsikatere rane in šibke točke, kuhinja pa je bila večkrat objeta v nestrpnost in negativno energijo. Najbolje se je kljub slabi volji v vsem izkazal Tomaž, ki je osvojil imuniteto in izlet v domačo Ajdovščino, kjer so se ga najbolj razveselili njegovi otroci. Na prvi vroči stol je po nominacijah sedla Lidija, drugi pa je na koncu pripadel samovšečnemu Mitji, ki se je na koncu na željo gledalcev tudi poslovil od tekmovanja. »Razumem njihovo odločitev, saj sem bil na koncu tečen še sam sebi,« je priznal.

Na koncu sem bil tečen še sam sebi. - Mitja

Iztok je idealen zet

 Tekmovalci so si s svojim delom v tem tednu prislužili tudi čisto prave šefovske uniforme, ki so jih zelo razveselile. ''Veliko mi je pomenilo, da sem jo dobila. Nikoli si nisem mislila, da bom sploh tako daleč prišla," je priznala 40-letna Ptujčanka Lidija, pritrdil ji je tudi Mitja, ki je povedal, da je bila to zanje posebna čast, Kaja pa je dodala, da se je v uniformi počutila malce posebno. Posebno pa se zadnje dni počuti tudi dolenjski šarmer Iztok, ki ga oboževalke obiskujejo tudi v gostilni. »Dolenjsko dekle si bom našel, čim pridem iz šova,« je prepričan in komentator Mišo je priznal, da mu verjame, saj ga vidi kot idealnega zeta – tihega, pridnega in marljivega.

Mitja in njegova slaba volja

 Vse to pa ne velja za Mitjo, ki je v zadnjem tednu svojega bivanja v gostilni razočaral s svojim obnašanjem. »Mitja, nenehno si bil slabe volje, nataknjen in slabovoljen. Kaj se je dogajalo?« ga je povprašala voditeljica Lili Žagar. Primorec ni skrival, da mu nič ni šlo od rok, pogrešal je svojega otroka, kreacije pa mu nikakor niso uspele. »Bil je moj črn teden,« je še dodal in se nato še enkrat zjokal kar v studiu, ko so zavrteli posnetek trenutka, ko ga je v gostilno prišel obiskat sin. Sina je lahko objel še taisti večer, saj so se gledalci odločili, da ga v oddaji ne želijo več. Za glavno nagrado se zdaj borijo še kuharici Kaja in Lidija ter kuharja Iztok in Tomaž. Zmagovalec bo znan 16. decembra, do takrat pa nas čaka še precej prigod iz najbolj oblegane gostilne v Sloveniji.