Zabava

Največja radijska veselica se širi

A.M.
29. 11. 2013, 18.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Petkova Pumpa, ki je uveljavljena blagovna znamka Radia Veseljak, se je zaradi svoje priljubljenosti z leti med poslušalci precej razširila.Priljubljene Pumpe pa ne slišite le na valovih Radia Veseljak, temveč tudi na Radiu Aktual in Radiu Kum Trbovlje ter jo ne nazadnje spremljate prek televizije Veseljak. Tako si lahko vsak poslušalec, teh pa ni malo, naredi veselico čisto povsod oziroma kar doma, če si le naravna radio ali televizijo na pravo frekvenco.

Za vse tiste, ki petkove Pumpe še ne poznate ... Njeni ustvarjalci radi poudarijo, da ponuja izključno živahne ritme slovenske glasbe, vse skupaj pa poteka v studiu Radia Veseljak, od koder se vsak petek zasliši glas voditeljice Nine Cestnik Pavlič ali DJ Boštjana, ki je zadnje čase sicer zelo zaseden s 'pumpanjem' na terenu.

Zaradi preobremenjenosti se jima z letošnjim decembrom pridružuje še tretji član, Mitja Grajzar, izvrsten glas radiev Veseljak in Aktual. Še pred prvim 'vklopom' pa si je Mitja v veseljaškem studiu omislil pravega zimskega prijatelja, ki mu bo poleg poslušalcev krajšal vesele petkove urice.