Zabava

Je Aniti ogrel srce?

A.M.
25. 11. 2013, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Te dni je bilo na Radiu Aktual, kjer večkrat poskrbijo za prava presenečenja, precej vroče, saj so govorili o idealnih moških – kateri so samski in kateri za ožen't. Iz kakšnega testa je Roko Bažika, pa je preverila kar Anita Gošte. Roko Bažika, pevec specifičnega, močnega glasu in postave, je sin Korošice, ki se je zaljubila na Korčuli. Tako pevcu in boksarju mnogi pravijo kar dalmatinski Slovenec.

Radio Aktual

Roko vsekakor ni neznano ime – vsaj na hrvaški glasbeni sceni ne, saj sodeluje z uveljavljenimi imeni, kot so Neno Belan, Ivan Zak, Begini in Jelena Rozga. No, še več, to je tisti pevec, ki je v središču Ljubljane v duetu s priljubljeno Jeleno Rozga zapel pesem Dalmatinka in tako navdušil številno občinstvo. Ker je postavni Roko še samski, so na Radiu Aktual preverili, ali je iz pravega testa za ožen't. ''Odgovor je vsekakor da,'' pravi voditeljica Anita Gošte, ki je po hitrem testu, ki sta ga Roku pripravila skupaj s Klemnom Bunderlo, ugotovila, da se fant odlično znajde s kuhalnico v roki, prav tako pa zna brez težav oprati perilo.

Seveda pa to še ni vse! Ker je vse bolj uveljavljeni glasbenik med drugim tudi boksar, njegovo dekle ne bi smelo imeti težav niti z morebitnimi drugimi, nadležnimi snubci. Kot smo še izvedeli, mladeniču ne manjka oboževalk. Zanj lahko med drugim glasujete na Aktualovi jugolestvici Jadranskih 10, kjer se predvaja njegova zadnja uspešnica Malena.

Radio Aktual