Zabava

Razgaljena telesa in divja zabava sredi Ljubljane!

M.J.
8. 11. 2013, 10.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Klub Cirkus je praznoval drugo obletnico delovanja. V ta namen se je odvila zabava na kateri je bila posebna VIP gostja, muza Aviccija in Fermasonov, Amanda Wilson. Na zabavi je bilo mogoče opaziti tudi nekaj kandidatk, ki so se potegovale za naziv Femme Fatale 2013. In letošnja nosilka naslova najbolj usodna ženska je Ana Lukner!

Kaj se zgodi, ko si podajo roke osrednje zbirališče nočnih ptičev v prestolnici, gospa Roner in čisto nova slovensko-britanska glasbena naveza? Marsikaj! Ljubljanski klub Cirkus je sinoči uradno vstopil v tretje leto delovanja, za glasbo so poskrbeli avtorica in izvajalka treh UK top 40 hitov, Aviciijeva muza in glas številnih klubskih uspešnic, Amanda Wilson, ter vzpenjajoči se primorski elektronski trio Ele7en.

Amanda je obiskovalce razveselila z dvema 20-minutnima nastopoma, v katerem je izvedla vse svoje največje hite, največje navdušenje pa so pričakovano poželi Aviciiejev Seek bromance ter Watchin in Love on my mind, ki ju je ustvarila z duetom Fremasons. Ob koncu nastopa je sledil še More I Love You, sodelovanje s kolektivom Ele7en, ki je izšlo pri italijanski založbi Dance and Love.

 Novo letino hrušk so prišli v Cirius med drugim preverit voditeljica oddaje Danes na Planet TV Živa Rogelj, pa njeni vremenarski kolegici Špela Jereb in Danica Lovenjak, mister Bojan Ilijanič ter njegova postavna kolega Peter Klinc in Gregor Erjavec. Tam je bila tudi prekaljena žurerka Samanta Šabič pa nekdanji minister Patrick Vlačič, slačifant Ricky (Total Knockout), plesalka Andreja Vakselj (SheDivaz) ter igralec Uroš Smolej. Na VIP balkonu je z duetom Clea & Kim zaplesala Lucienne Lončina, fotografiranje za naslovnico prvenca so z žurom v Cirkusu podaljšali vroči fantje iz skupine In & Out, voščit so prišli producent Damjan Jovič, raper Challe Salle, pevki Zala Deželak in Hannah Mancini Yurkovich, pa stand-up komiki Klemen Bučan, Klemen Mauhler in Stefan Šumanac - Šumi, glas Radia Capris Iztok Gustinčič in Antenin Tadej Bricelj ter Gregor Žvab s Šport TV, vsi pa so ob izbranih okusih in zvokih uživali tudi v desetinah metrov lepo opetkanih dolgih nog.

Ob vstopu v tretje leto delovanja klub Cirkus sporoča, da bo svoj program še naprej gradil predvsem na lastni izvirni produkciji dogodkov z domačimi didžeji, glasbeniki, plesalkami, akrobati in drugimi artisti, še naprej bo ponujal tudi raznovrstne tematske zabave in gostovanja najbolj vročih svežih glasbenih ustvarjalcev iz širše regije, občasno pa postregel z vodilnimi imeni svetovnih klubskih in festivalskih aren. 29/11 bo tako v Cirkusu nastopil Sander van Doorn (v treh dneh prodaje so že pošli prvi trije kontingenti vstopnic), 6/12 pa bo cirkuško ozvočenje stestiral še Jooris Voorn (prva dva kontingenta vstopnic danes zjutraj sta bila razgrabljena v samo 43 minutah).