Zabava

Je Drew Barrymore spet noseča?

M.V.
7. 11. 2013, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Potem ko je lansko leto rodila prvega otroka, prikupno hčerko Olive, je lepa hollywoodska igralka Drew Barrymore ponovno noseča, vsaj če gre verjeti ameriškemu časopisu US Weekly. Vse se je začelo na nedavni prireditvi LACMA Art + Film Gala, kjer se je pojavila v nekoliko bolj ohlapni večerni toaleti in takoj sprožila govorice, da je še drugič v blaženem stanju.

Govorice pa so se še povečale po tem, ko je igralka gostovala v oddaji Jaya Lena, kjer je dejala, da bi si želela, da bi njena hčerka kmalu dobila brata ali sestrico, ni pa seveda želela povedati, ali je noseča. »Jaz sem odrasla kot edinka, nekaterim staršem to povsem ustreza, saj si želijo le enega otroka, nekaterim otrokom to daje občutek neodvisnosti, kakor je bilo tudi v mojem primeru, a jaz si preprosto ne želim takšne družine,« je bila iskrena igralka.

Med prvo nosečnostjo je imela igralka precej nevšečnosti, še najbolj so jo motile dlake na obrazu. »Imela sem prekrasno kozjo bradico. Bila je rdeče barve in z njo sem bila videti grozno,« je pred časom dejala Drew.

Zdi pa se, da nekdanji poredni punčki Hollywooda zakon prija. Potem ko se je lani poročila z Willom Kopelmanom, se je odločila, da iz krščanske prestopi v židovsko vero. Za začetek si je odstranila šest tetovaž in priznala, da je bil postopek zelo boleč.

Že zdaj pa razmišlja o tem, kaj se bo zgodilo, ko bo umrla. Zaveda se namreč, da mora zaradi židovske vere odstraniti vse tetovaže, če želi biti pokopana poleg svojega moža. Od nekdanje hollywoodske divjakinje ni ostalo popolnoma nič, zdaj je le še skrbna mama in vzorna žena.