Zabava

Se jih še spomnite?

K.Š.
25. 9. 2013, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Skupina I.C.E., ki se je letošnje poletje po daljšem kreativnem premoru 'pripeljala' na glasbeno sceno s Staro garo, se v začetku jeseni predstavlja z novo skladbo Spomni se.

Seksi pevka Renata ima zelo specifičen vokal, ki prepriča še tako zahtevnega poslušalca.

Skupino I.C.E. danes sestavljajo: Renata Mohorič (vokal), Tine Janžek (kitara), Jalen Štremfelj (bas kitara), Matej Sušnik (kitara), Urban Krč (bobni).  

Po besedah članov skupine gre za sodobno pop-rock balado s pozitivnim družbenim sporočilom, ki opozarja, da bi svet bil lepši in življenje lažje, če bi se ljudje večkrat zazrli vase in sledili svojemu srcu.

Tako Stara gara kot tudi nova skladba Spomni se napovedujeta izid drugega studijskega albuma skupine I.C.E., ki bo izšel v začetku prihodnjega leta. Pred tem pa lahko obiščete ravnokar prenovljeno spletno stran www.skupinaice.com

Se spomnite? Skupina I.C.E. je pod žaromete slovenskih odrov prišla prek natečaja, ki so ga leta 2006 razpisali člani skupine Šank Rock. Takrat so se namreč legendarni rockerji pripravljali na veliko turnejo in potrebovali so mlad bend, ki bi igral kot predskupina. Na natečaju so zmagali prav I.C.E. in že takoj na prvem koncertu pokazali, kaj znajo!

Več o I.C.E. 

web page: www.skupinaice.com

Facebook: www.facebook.com/skupinaice

MySpace: www.myspace.com/skupinaice