Zabava

Tako mlad, pa že takšen zvezdnik

mv
24. 9. 2013, 20.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Svetovno znan norveški producent housa, Nicky Romero, je v sodelovanju s še mlado, a izjemno uspešno ameriško skupino Krewella ustvaril novi singel Legacy. Trio Krewella sestavljata brat in sestra, Jahan in pevka Yasmine Yousaf, ter producent Kris 'Rain Man' Trindl.

Flickr
Kljub mladim letom tudi Nicky koraka k zvezdam,

Tudi Krewella ustvarjajo elektronsko plesno glasbo in so le nekaj dni stran od izida debitantskega albuma Get Wet, na katerem bo dvanajst pesmi z dvema bonus singloma. Skupina je nase opozorila 2012. z izdajo avtorskega singla Play Hard, ki je takoj pristal na prvem mestu Billboardove plesne lestvice najbolj predvajanih skladb. Z odličnimi ritmi housa, dubstepa in drum and bassa so nastopili na festivalih, kot so Ultra Music Festival, Electric Daisy Festival, Stereosonic in Sprint Awaking, kjer so navdušili množice obiskovalcev.

Najboljši novinec

 Kljub mladim letom tudi Nicky koraka k zvezdam, saj se lahko pohvali s podporo legend in starost house glasbene scene, kot so David Guetta, Calvin Harris, Hardwell, Avicii, Tiësto … Nase je opozoril s singlom Toulouse, ki se je trmasto držal vrhov Top Ten lestvic na Beatportu, lani je prejel priznanje za najboljšega novinca spletnega portala DJ MAG. Z osvojenim 17. mestom mu je uspel najboljši met kot novincu in tako je postavil nov rekord. Februarja letos je bil njegov singel uvrščen na prvo mesto UK Singles Chard.

 

Flickr
Nase je opozoril s singlom Toulouse, ki se je trmasto držal vrhov Top Ten lestvic na Beatportu, lani je prejel priznanje za najboljšega novinca spletnega portala DJ MAG.