Zabava

Veseljakova zabava skozi foto objektiv Nikole Miljkovića

K.Š
25. 5. 2013, 10.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ustvarjalci Radia Veseljak so poskrbeli za domačo glasbo, ples in zabavo … obiskovalci pa so lahko uživali tudi v kulinaričnih dobrotah televizijskih kuharjev. Vse skupaj pa je mojstrsko ovekovečil fotograf Nikola Miljković.

Nikola Miljković
Nasmejana Loti

Praznovanje je vodil simpatični in še kako zabavni Jernej Kuntner, ki je vse skupaj povezoval na svoj hudomušen način. Ekipa Gostilna išče šefa je poskrbela za zelo okusne prigrizke, ki so se jih veselili čisto vsi.

Radio Veseljak - radio veselih ljudi!

Na odru se je zvrstilo ogromno domačih muzikantov in postavnih pevk. Zabavali so nas Ansambel Stanka Petriča, Fantje s Praprotna, Vesele Štajerke, Igor in Zlati Zvoki, Mladi Godci, Novi Spomini, Popotniki, Saška Lendero, Veseli Dolenci, Ans. Roka Žlindre ter DJ Svizec Turbo Show

Na najboljši narodno zabavni zabavi leta so simpatične mladenke delile tudi naš časopis!

Radio Veseljak je radio veselih ljudi. Je radio, z bogato in raznoliko vsebino, ki predvaja izključno slovensko glasbo. Različne raziskave ga že vsa leta uvrščajo med najbolj priljubljene in poslušane radijske postaje v Sloveniji. Za leto 2012 je prejel celo Viktorja za najbolj priljubljeno radijsko postajo. Z leti se ga je prijelo ime Radio z nasmehom, ki ga s svojimi vsebinami in načinom dela dejansko redno pričara slehernemu poslušalcu.