Zabava

Vse najboljše Veseljak!

K.Š. / A.M.
25. 5. 2013, 09.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na Gospodarskem razstavišču je bilo včeraj še kako veselo. Praznovali smo 17 let našega radia Veseljak. Kdo vse se je z nami zavrtel v ritmih vesele glasbe, pa si poglejte v fotogaleriji.

Mediaspeed

Radio Veseljak je radio veselih ljudi. Je radio z bogato in raznoliko vsebino, ki predvaja izključno slovensko glasbo. Različne raziskave ga že vsa leta uvrščajo med najbolj priljubljene in poslušane radijske postaje v Sloveniji. Za leto 2012 je prejel celo Viktorja za najbolj priljubljeno radijsko postajo. Z leti se ga je prijelo ime Radio z nasmehom, ki ga s svojimi vsebinami in načinom dela dejansko redno pričara slehernemu poslušalcu.

Na Gospodarskem razstavišču je bilo z radijem Veseljak veselo kot že dolgo ne, saj je slavil svojih rosnih 17 let. Nastopilo je veliko znanih in zabavnih gostov kot so Saša Lendero, Natalija Kolšek, Vesele Štajerke, Mladi Godci, Veseli Dolenci, Novi Spomini, Slovenski muzikantje, Igor in Zlati zvoki, Fantje iz Praprotna in še in še. Program je povezoval Jernej Kuntner.