Zabava

Matej Nataliji po medijski vojni nataknil prstan

14. 3. 2013, 11.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Matej Drečnik, zmagovalec resničnostnega šova Kmetija išče lastnika, naj bi v kratkem stopil pred oltar. Srečna izbranka naj bi bila Natalija Mavser, svetlolaska, ki mu je še lani grozila in ga obtoževala, da je pijanec.

Facebook, Mediaspeed
Matej in Natalija sta očitno zgladila spore.

Ljubezen je včasih res slepa, sodeč po ljubezenskem razmerju zmagovalca resničnostnega šova Kmetija išče lastnika Mateja Drečnika pa tudi hitro pozablja. Dolenjec naj bi se namreč spustil na kolena in za roko zaprosil svetlolaso Natalijo Mavsar, dekle, s katero se je prvič zapletel lani spomladi. Po prvih nekaj tednih ljubezni se je par zapletel v umazano medijsko vojno, v kateri sta drug drugega obmetavala z žaljivkami in celo grožnjami. Matej je takrat trdil, da ga je Natalija le izkoristila, da bi se okopala v soju medijskih luči, Natalija pa je povedala, da ima Matej težave z alkoholom ter, da je prepričana, da jo je varal.

Poroka naj bi bila  v roku enega leta

Slabo leto kasneje so vse zamere očitno pozabljene. Par naj bi bil zaljubljen kot na začetku, v roku enega leta pa naj bi načrtovala poroko v družbi prijateljev in družine. Ni znano, ali zaljubljenca trenutno bivata na kmetiji, ki jo je Drečnik prejel kot zmagovalec resničnostnega šova, nedavno pa se, kljub negodovanju POP TV-ja, odločil, da jo proda. Govorice o njunem skorajšnjem sprehodu pred oltar smo poskušali preveriti tudi pri Mateju, a se na naše klice ni odzival. Že pred časom nam je zaupal, da si ne želi pozornosti, temveč le preprostega življenja stran od žarometov, kjer bo lahko užival v družbi ljudi, ki so mu blizu.

Facebook, Mediaspeed
Bosta ostala na kmetiji?