Zabava

Hannah Mancini pozna pravilno modno enačbo

Tjaša Kokalj
2. 3. 2013, 16.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevke imajo po navadi ob sebi osebo, ki jim svetuje, kako naj se modno in atraktivno oblečejo. In kako je to pri naši evrovizijski predstavnici?

##IMAGE-21312##

Nekatere glasbenice pa raje zaupajo svoji presoji in okusu. Toda katera formula je prava?

Pravilna modna enačba: Hannah Mancini

Hannah rada sodeluje z modnim oblikovalcem Matevžem Faganelom, čeprav na praznovanju Cityparkovih 11 let ni bilo tako. Slovenska predstavnica za pesem Evrovizije je ob tej priložnosti očarala najprej s svojo energijo, glasom, stasom, ne nazadnje pa tudi s svojo modno izbiro.

Čeprav se je na odru tisto noč zvrstilo kar nekaj pevk, me je najbolj navdušila prav Hannah, ki se ji vidi, da je prava ljubiteljica mode. Všeč mi je bila njena črno-bela kombinacija, ki je, mimogrede, eden velikih pomladnih modnih krikov. Pevka se je odločila za poseben zgornji del, odrezan malo asimetrično, mini trik, ki vam podaljša trup. Zanimivi so tudi 'napihnjeni' rokavi, ki dobro učinkujejo na odru, kar pa ne pomeni, da spadajo zgolj tja. Top lahko kombinirate na klasične črne hlače ali oprijeto krilo do kolen, drznejšim pa svetujem kombinacijo, za katero se je odločila tudi Hannah: usnjene hlače – toda za to morate imeti tudi dolge in precej vitke noge. Hannah je črno-belo popestrila z zanimivim nakitom (močno ogrlico in nizom zapestnic) ter rdečimi ustnicami.

To svetujem tudi vam, ko boste oblekli črno-belo kombinacijo. Če rdeča ni vaša barva, pa se lahko odločite tudi za priljubljeni neon, ki ga dodate v obliki velike ogrlice, torbice ali pa vanj potopite svoje nohte. 

Katera modna enačba pa je napačna?

Našli jo boste v najnovejši številki revije Obrazi.