Zabava

Novi začetek po depresiji in poskusu samomora

S.D.
2. 3. 2013, 08.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Heather Locklear je po devetih letih končno spet dobila redno delo na televiziji.

Producenti serije Franklin & Bash so ji namreč ponudili vlogo vplivne odvetnice Rachel King, od Heather pa pričakujejo predvsem to, da bo s svojo navzočnostjo polepšala serijo, v kateri sicer blestita Breckin Meyer in Mark-Paul Gosselaar.

Heather je pri 51 letih namreč še vedno nadvse zapeljiva ženska, čeprav ima za seboj zelo težko življenjsko preizkušnjo. Heather se je kar nekaj časa zdravila zaradi depresije in anksioznosti, lani pa so jo odpeljali tudi na praznjenje želodca, ker je zaužila preveliko količino zdravil in alkohola. Vzrok za vse težave so bili seveda moški. Potem ko se je leta 2006 nesrečno končal njen zakon z Richiejem Samborom, je imela kar nekaj ponesrečenih zvez, dokler ni spoznala Jacka Wagnerja in se z njim leta 2011 tudi zaročila, vendar sta zaroko že po treh mesecih razdrla.

Televizijski kritik Stewart Eller pravi, da je vesel, ker se Heather vrača na male zaslone. "Njeni osebni problemi so zasenčili čudovito kariero, ki jo je že pred 30 leti izstrelila med zvezde." Igralka je zaslovela leta 1981 v nadaljevanki Dinastija, nepogrešljiva pa je bila tudi v serijah Melrose Place in Vsi županovi možje.