Zabava

Zaljubljena žiranta?

M. V.
2. 3. 2013, 09.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nova sezona oddaje Slovenija ima talent se še niti dobro začela ni, ko po slovenskih medijih že krožijo govorice, da se dva od žirantov rada vidita tudi zasebno, ko so kamere ugasnjene.

Branko Čakarmiš in novopečena 'sodnica' Ana Klašnja, naj bi se že pred časom zapletla v vročo afero, svojo romanco pa naj bi težko skrivala tudi na snemanjih.

Nova sezone oddaje Slovenija ima talent je prinesla tudi nove žirante, med katerimi pa so se, če je verjeti govoricam, spletle prav posebne vezi. Branko Čakarmiš, ki je ostal kot edini predstavnik prvotne žirantske zasedbe, naj bi se precej zbližal z baletko Ano Klašnja, ki so jo nedavno povezovali tudi z nogometašem Sebastjanom Cimirotičem. Slovenski mediji poročajo, da so ju ujeli med izmenjevanjem nežnosti v enem od bolj skritih ljubljanskih lokalov, zaljubljene poglede pa naj bi si pošiljala tudi na samem snemanju. Govorice smo seveda preverili pri 32-letni baletki, ki je nov izziv sprejela z navdušenjem, namige, da ju z Brankom povezuje več kot le prijateljstvo pa obe komentirata z:«Gre za neresnice. Kaj več nimava za dodati.«

Branko sveže ločen, zdaj samski?

Branko Čakarmiš je bil vse do lanskega leta poročen z Anjo Stefan, s katero imata najstniškega sina, jeseni pa se je preselil iz skupnega doma ob Koseškem bajerju v podnajemniško stanovanje v Ljubljani. Težave v zakonu naj bi trajale že nekaj let, Branko in Anja pa naj bi odnos vzrževala predvsem zaradi sina. Pogledi, ki jih Čakarmiš na snemanju oddaje pošilja baletki Ani, kot pravita niso ljubezenske narave, očitno pa je, da se je med njima razvilo zavezništvo.

##IMAGE-21265##