Zabava

Čigava je ritka, če ne Beckhamova?

S. D.
26. 2. 2013, 13.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Britanski nogometaš, 37-letni David Beckham velja za enega najlepših moških na svetu. Priznava, da sam še vedno ni popolnoma zadovoljen s svojim izklesanim telesom ...

Tudi zato ga je v najnovejši reklami za spodnje perilo priznane švedske modne znamke pri snemanju bližnjih posnetkov menda zamenjal njegov dvojnik. To so ugotovili pri britanskem časopisu The Mirror, kjer so pod drobnogled vzeli reklamni spot Guya Ritchieja. David Beckham v spotu teče v samih spodnjicah po Los Angelesu, preskakuje ovire in razkazuje svoje mišice in tetovaže, vendar so menda prav slednje na nekaterih posnetkih čudežno izginile. Pri časniku so se še posebej razpisali o prizoru, v katerem David teče do avtomobila, pri tem pa lahko le zelo pozorno oko opazi, da na njegovi desni roki ni tetovaž.

Nogometaš se na očitke še ni oglasil. Dejal je le, da je na snemanju zelo užival, saj se je lahko za en dan prelevil v akcijskega junaka. Dvojnik gor ali dol – reklamni spot razgaljenega Britanca si je samo v prvem dnevu predvajanja ogledalo milijon uporabnikov svetovnega spleta.