Zabava

Mladenič se je dotikal Mišinih …

T.P.
30. 5. 2014, 12.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Televizijska ikona Miša Molk odlično skrbi, da njena podoba ostaja brezčasna, zato verjamemo, da zlepa ne boste ugotovili, kdaj se je takole objemala z dolgolasim mladeničem, čigar roko je v nekem trenutku zaneslo na prepovedano območje.

Če bi pa radi sami v živo spremljali Viktorje in se družili tudi z Mišo Molk, kliknite na to povezavo!

Arhiv revije Stop je prava zakladnica člankov in fotografij, ki v nas budijo spomine in nostalgijo. V teh dneh, ko narašča vročica pred Viktorji, našo pozornost še posebej privlačijo reportaže s prejšnjih prireditev. Tokrat nas je pritegnila fotografija Miše Molk iz leta 2000, ko je prejela kar dva viktorja.

Takrat je zažigala z oddajo Res je!, v glasbi pa so bili zelo priljubljeni fantje iz skupine Nude, ki so dobili viktorja popularnosti za glasbenega izvajalca. In prav Nudeov pevec Boštjan Dermol je dolgolasi lepotec, ki je od zadaj objel razigrano Mišo ter se z roko nevarno približal njenemu oprsju. Fotograf je pritisnil na sprožilec in vroči objem je bil ovekovečen.

##IMAGE-20667##Poredni Dermol je danes postrižen, resen družinski mož, še vedno predan glasbi, Miša pa nas kot varuhinja pravic poslušalcev in gledalcev RTV Slovenija obiskuje prek malih ekranov v oddaji Je res?  

##IMAGE-20666##

 

Kako do te enkratne nagrade? Obiščite spletno stran 'Vaš merci z osebno noto' in ustvarite čisto svoj merci.Naložite svojo oziroma vajino fotografijo in napišite nekaj osebnega, zabavnega, čustvenega.