Zabava

Kdo je novi najlepši Slovenc?

Alesh Maatko
29. 5. 2014, 14.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po večmesečnih predizborih in pripravah smo s sklepnim dejanjem – izborom Mister Slovenije – dobili uradno najlepšega Slovenca.

Mediaspeed

To je postal 19-letni Primorec Mitja Nadižar, ki je po razglasitvi dejal, da zmage ni pričakoval, na tekmovanje pa se je prijavil na pobudo sester. Za mistra Fashion Days so izbrali Nejca Zidarja iz Velikih Lašč, mister Cosmo pa je postal Domen Mihelič iz Velenja.

Mediaspeed

Za laskavi naslov se je sicer potegovalo deset finalistov, in sicer Mitja Nadižar iz Lucije, Bojan Radusinović iz Velenja, Matic Pogorelec iz Kočevja, Domen Mihelič iz Velenja,  Dmitrij Halužan s Pragerskega, Goran Krajcar iz Izole, Aljoša Kuzmanovski iz Ljutomera, Nejc Zidar iz Velikih Lašč in Klemen Zagorščak iz Celja ter Jakob Horvat iz Spodnjih Dupelj. Fantje so se predstavili v treh izhodih, tako zbrano občinstvo kot komisijo, ki so jo sestavljali David Urankar, Matija Dušak, Benjamin Kračun, Špela Jereb, Marko Šobot, Denis Porčič - Chorchyp, Nataša Horvat, Iryna Osypenko Nemec, Ana Gregorič in Manca Čampa, pa so seveda najbolj navdušili v kopalkah. Devetnajstletnega novoizbranega mistra zdaj čakajo priprave na svetovni izbor, ki bo oktobra v Seulu.