Zabava

Severinin Milan me je izkoristil!

K.Š.
24. 11. 2012, 19.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Objokana Marija Karan naj bi svojim bližnjim zaupala: „Milan me je izkoristil in to samo zato, da bi bila njegova Severina ljubosumna!

Prijatelji seksi Marije trdijo, da je punca popolnoma na tleh. Razlog? Milan Popović. Ta naj bi si vso zgodbo o seksualnem razmerju s temnolaso lepotico seveda kar izmislil. S to lažjo naj bi želel spet osvojiti svojo seksi partnerico Severino, ki se je v zadnjih mesecih očitno zelo ohladila.

Z mediji pa je spregovoril kar Marijin oče, Stevo Karan, ki je med drugim povedal tudi, da njegova 30-letna hči ni bila nikoli v zvezi z bogatim Popovićem in da sta bila le dobra prijatelja. Marija naj bi bila popolnoma na tleh, veliko naj bi prejokala in cele dneve preživljala med štirimi stenami.

Kaj je res in kaj ni?

Dejstvo je, da je v obdobju, ko je noseča Severina ležala v bolnišnici, Milan pohajkoval z Marijo. To so 'dokumentirali' tudi hrvaški paparaci, ki so ju ujeli med romantičnim sprehodom po Splitu. Marija naj bi bila zelo ogorčena in odločna, da vsem razkrije resnico. Zapletena razmerja ali pač?