Zabava

Nagradna igra - Manouche v Cvetličarno z novim albumom

K.Š.
21. 11. 2012, 13.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Končno smo ga dočakali – veliki koncert kolektiva Manouche, ki bo v petek, 23. novembra v barve 30. in 50. let prejšnjega stoletja odel ljubljansko Cvetličarno.

Da pa bodo fantje in dekle v prihajajočem tednu še bolj opevani, bo pokrbel tudi izid težko pričakovanega prvega albuma z naslovom Kje si lubi?, ki bo še isti dan napolnil tudi prodajne police. 

»Pričakujte predvsem energičen nastop, mi pa upamo, da nam bo uspelo čim bolj napolniti Cvetličarno in narediti promocijski koncert, o katerem se bo še dolgo govorilo«, je o petkovem dogodku povedal frontman in kitarist Robi Pikl, ki je pred dobrim letom in pol začel pisati zgodbo o Manouche. Do danes je zasedba, ki jo sestavljajo še DJ in producent Marco Grabber, vokalistka na harmoniki Petra Trobec, bas kitarist Krešimir Tomec in spremljevalni vokal na trobenti Luka Ipavec, na ogled postavila 5 singlov in 4 video spote ter odigrala okoli dvajset koncertov, katerih odlični odzivi so klicali po čimprejšnji izdaji albuma. Na izdelek so Manouche uvrstili 10 pesmi, stare in nove uspešnice pa bodo v Cvetličarni zagotovo zasijale v svoji pravi luči.  In kaj še nas na koncertu čaka? »Na odru se nam bo pridružilo nekaj glasbenih gostov, ki naj zaenkrat še ostanejo skrivnost, po koncertu pa seveda afterparty v electro swing maniri«, so o petkovem dogodku še povedali simpatični Manouche. 

Vsi ljubitelji energičnih nastopov vrhunske zasedbe, dovršenega odrskega performansa in zabavnega elektro swinga, pripravite torej plesne čeveljce in se pridružite zasedbi Manouche, ki za vse vas pripravljajo resnično unikaten večer. 

Do vstopnic pa lahko pridete tudi prek naše spletne strani. Z odgovorom na enostavno vprašanje, ki je na naši Facebook strani. Klik! Podarili bomo dvakrat po dve vstopnici!