Nogometni spektakel

Cristiano Ronaldo bo brcal v Stožicah

M.G.
13. 12. 2023, 17.23
Posodobljeno: 13. 12. 2023, 18.06
Deli članek:

Slovenska nogometna reprezentanca bo v sklopu priprav na evropsko prvenstvo v Nemčiji igrala tudi tekmo proti Portugalski.

Profimedia
Cristiano Ronaldo slavi zadek v dresu Al Nassra.

No, če ste se po naslovu sodeč mogoče razveselili, da bo, za nekatere nogometni bog, zagotovo pa megazvezdnik, Cristiano Ronaldo, prestopil k ljubljanski Olimpiji, ki igra svoje domače tekme na stadionu v Stožicah, potem naj vas razočaramo, tega ne bo storil. Je pa velika verjetnost, da bomo portugalskega superzvezdnika res videli v Ljubljani, saj se bo v okviru priprav na evropsko prvenstvo v Nemčiji, Slovenija marca naslednje leto pomerila z reprezentanco Portugalske.

Portugalska reprezentanca na čelu z njihovim prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom, ki trenutno brca žogo za klub Al Nassr iz Savdske Arabije in ki je bil med najzaslužnejšimi, da so se Portugalci izjemno gladko kvalificirali na evropsko prvenstvo, bi morala v Sloveniji gostovati že pred časom, a je takrat tekma odpadla zaradi epidemije koronavirusa. Tekma sicer s strani Nogometne zveze Slovenije (NZS) še ni uradno potrjena, vendar je po podatkih EkipeSN, med reprezentancama vse že domenjeno.

Tekma bo najverjetneje odigrana v nedeljo, 31. marca, zagotovo pa bo na tekmi tudi Cristiano, če le ne bo do takrat staknil kakšne hujše poškodbe. Prepričani smo, da bo v primeru njegovega igranja v Ljubljani, stadion razprodan. Ronaldo pa tudi sam želi biti dobro pripravljen, saj bo evropsko prvenstvo v Nemčiji pri njegovih 38-ih letih bržkone njegovo zadnje v karieri, zato mu motivacije ne bo manjkalo.