Nogomet

Milec v belgijski Standard

G.G.
27. 6. 2014, 16.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Martin Milec, ki je v štirih sezonah v majici vijoličastih zbral 123 nastopov, bo postal novi član belgijskega Standarda. Od selitve v Liege ga loči le še ponedeljkov zdravniški pregled v tem belgijskem mestu.

Reuters

Državni prvak iz Maribora se je z vodstvom Liega po pogajanjih v zadnjih dveh dnevih dogovoril za pogoje prestopa, sledi še dogovor med igralcem in novim klubom, ki bi naj bil sklenjen v ponedeljek, so potrdili na uradni spletni strani Maribora.

V pogajanjih so sodelovali tudi predstavniki Aluminija. Klubu iz Kidričevega namreč iz sklenjenega dogovora pri prestopu Mileca v Maribor pripada 25 odstotkov izkupička.

"Dobili smo ponudbo, ki je za igralca na tej poziciji ni mogoče zavrniti. Zadovoljni smo tako mi kot igralec, kot tudi tretja vpletena stran. Na tem igralnem mestu imamo dobre rešitve, tukaj je izkušeni in preverjeni Aleš Mejač in pa eden izmed najbolj perspektivnih slovenskih igralcev, za katerega sem prepričan, da ne bo samo zamenjava, ampak bo pomenil veliko okrepitev v tej in naslednjih sezonah za naše moštvo, Petar Stojanović. Martinu se zahvaljujemo za krasna štiri leta in mu želimo vso srečo na nadaljnji nogometni poti," je po sklenjenem dogovoru za spletno stran Maribora dejal športni direktor Zlatko Zahovič.