Košarka

Seksi žrebci EuroBasketa

M.V.
16. 9. 2013, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na košarkarskem parketu EuroBasketa je vedno bolj vroče in večina moških predstavnikov se do konca prvenstva ne bo premaknila izpred televizorjev.

KraterMediaAgency, mediaspeed
EDO MURIĆ (Slovenija) Nedvomno najbolj postaven košarkar na letošnjem prvenstvu je po mnenju uredništva mlad reprezentant Slovenije Edo Murić. Že zaradi njega se splača navijati za naše in si sproti še malce odpočiti oči. Čeprav ni samski, se ga lahko naužijete vsaj na igrišču!

Zato smo za vas, drage dame, pripravili idealno rešitev, s pomočjo katere boste lahko s svojimi najdražjimi preživele več kakovostnega časa. Sedite z njim pred male zaslone in se osredotočite na postavne športnike, ki bodo vsak večer igrali le za vas! Pripravili smo šopek najlepših košarkarjev, za katere lahko goreče navijate, medtem ko se vaš dragi posveča trojkam in korakom! Volk sit in koza cela!

KraterMediaAgency, mediaspeed
HEIKO SCHAFFARTZIK (Nemčija) 29-letni Berlinčan je vreden vsakega greha. Poleg tega pa je tudi izvrsten košarkar!
KraterMediaAgency, mediaspeed
PETTERI KOPONOEN (Finska) Mlad finski športnik že vse od leta 2007 igra v NBA, kar je za 25-letnika več kot pohvalno, saj je z najboljšimi profesionalci zaigral že pri 19 letih! Poleg tega je tako prisrčen, da bi ga najraje pojedli!
KraterMediaAgency, mediaspeed
NEMANJA NEDOVIĆ (Srbija) 22-letni srbski košarkar je letos poleti podpisal pogodbo s klubom Phoenix Suns, zato se naužijte njegovih mišic, preden pobegne čez lužo!
KraterMediaAgency, mediaspeed
RUDY FERNANDEZ (Španija) 28-letni Španec je izrezana podoba grškega boga. Ko bo zabil koš, boste dobile kurjo polt, vaš dragi pa bo navdušen nad vašo športno žilico.
KraterMediaAgency, mediaspeed
TONY PARKER (Francija) 31-letnega Tonyja Parkerja smo ženske spoznale kot nekdanjega moža igralke Eve Longoria, moški pa vedo, da brez njega francoska ekipa ne bi bila tako uspešna. Lepotec na kvadrat!
KraterMediaAgency, mediaspeed
ANDREA CINCIARINI (Italija) Italijan Andrea je 27-letnik, s katerim bi se marsikatera z veseljem znašla pod košem. Dobra novica – ima tudi brata Daniela, ki je prav tako košarkar!
KraterMediaAgency, mediaspeed
ANDREJS SELAKOVS (Latvija) 24-letni Latvijec nas je povsem očaral. Ne le zaradi spretnosti z žogo, seveda!
KraterMediaAgency, mediaspeed
GUY MUYA ( Belgija) 30-letni Guy je bil rojen v Kongu, trenutno pa osvaja točke v belgijski ekipi. Mnjam!