Zvezde

Nenavadna avantura Tomaža Jeraja

MT
19. 3. 2015, 10.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Največja žrtev posmeha v resničnostnih šovih ta trenutek je nedvomno Tomaž Jeraj ali Veliki Cankar, kot imenuje sam sebe. Samozavestni tovornjakar, ki ne slovi ravno po svoji strpnosti do drugačnih, bo v hiši Big brotherja verjetno dobil največjo lekcijo življenja.

POP TV

Tomaž se hvali, kako obvladuje ženske, v resnici pa ne vidi, da se je zaljubil v moškega, ki bo morda še letos spremenil spol.

Vse očitneje je, da se je zagledal v transseksualko Pio, ki se je rodila kot moški. Tega pa Tomaž seveda ne ve in se vpričo nje zgraža nad tistimi, ki so spremenili spol. Hkrati pa se Pii nenehno ponuja, da bi jo zmasiral, ljubkoval in postal njen ljubimec. Oče treh otrok, ki jih ima z nekdanjo ženo, je sicer precej tipičen predstavnik razvajenih slovenskih moških, ki pri 35 letih živi doma pri mami. Ta mu je celo spakirala kovčke pred odhodom v Beograd, kjer bo kar najbolje spoznal, da ljudi res ne smemo ocenjevati po videzu, ampak po notranjosti. Sicer pa se govori, da je možakar menda precej gospodovalen do žensk, rad pa tudi kaj dobrega skuha, in če mu čas dopušča, se odpravi v hribe. Kdo ve, morda se bo še to poletje z novim dekletom odpravil na kakšen pohod in mogoče bo njegova spremljevalka prav postavna Pia.