Zvezde

Tudi Desa Muck laže

BP
19. 3. 2015, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Desa Muck je priznala, da jo je Facebook čustveno in psihično povsem izčrpal. »Imela sem ga pred leti in zelo hitro sem napolnila kvoto pet tisoč prijateljev, saj sem sprejela vsako prošnjo.

Arhiv Lady
Desa Muck je dobro unovčila svojo že obvladano obsedenost s Facebookom in jo s simpatično ukano pretvorila v novo knjižno uspešnico.

Unovčila je svojo obsedenost

Ker sem človek, ki je nagnjen k slabi vesti, sem vsakemu od virtualnih prijateljev tudi odgovarjala, če so želeli kaj izvedeti. Vse sem všečkala, kar so mi poslali, in povrhu odšla še na posebno stran, spletno kmetijo Farmville. Tam sem imela osemsto sosedov, vstajala tudi ob petih zjutraj, da sem uredila vse spletne krave, oplela in pobrala ves računalniški pridelek na vrtovih in njivah – in nenadoma nisem imela več svojega življenja. Morala sem zapustiti te strani, saj moja osebnost in Facebook ne gresta skupaj,« je povedala zgovorna Desa, ki pa je lani pred volitvami še enkrat odprla profil, in sicer pod lažnim imenom. »To sem storila zaradi raziskave za svojo novo knjigo, ki bo kmalu izšla. Pod izmišljenim profilom sem obiskovala strani različnih strank in jih provocirala. Pri desnih strankah sem bila blazno leva, pri levih pa desna in ugotovila, da so približno vsi enako histerični, popadljivi in omejeni,« je razkrinkala samo sebe.