Zvezde

Sin slavnega očeta prevzel Kongo

T.M.
18. 1. 2015, 15.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Lepo je videti, ko se otroci odločijo, da bodo zakorakali po poti svojih staršev. Nekaj podobnega je storil Rok Pečečnik, starejši sin znanega poslovneža Joca Pečečnika, ki je zaslovel z igralniškimi posli.

R. P.

Odkar je Joc v Ameriki, se s svojo igralnico v Grosupljem ne more ukvarjati tako temeljito, kot bi si morda želel, zato je po nekaterih neuspešnih poizkusih na koncu le našel nekoga, ki mu povsem zaupa. To je kar sin Rok, ki je pred kratkim prevzel vajeti za vodenje igralnega salona in hotela. »Moj glavni življenjski moto je učenje in spoznavanje.

Kongo je zagotovo velik izziv, saj so to vode, ki me nikdar niso zanimale. Toda moram priznati, da se po nekaj mesecih bdenja in branja raznih poročil še vedno počutim odlično. Hkrati pa bolj razumem tudi očetov trud in nedelovanje naše države. Najprej se bom za eno leto posvetil urejanju zadev v našem podjetju, dokler ne diplomiram. Moj program je, da bi zadovoljili goste, našli nekaj novega, v čemer bi ljudje uživali, in predvsem ne delali izgube,« je odločen mladi poslovnež, ki še upa, da ga vse skupaj le ne bi potegnilo pregloboko, saj si kot strasten pevec še vedno želi ostati povezan z glasbo.