Zvezde

Kdo se s prsti sprehaja po dekoltejih Nine Osenar in Lili Žagar?

T.M./Lady
10. 12. 2014, 12.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Nina Osenar in Lili Žagar imata veliko skupnega. Poleg voditeljske vloge in partnerja Marka Potrča, ki si ga dobesedno delita, le da prva v poklicu, druga pa zasebno, se lahko mladi dami pohvalita še z zavidljivim dekoltejem.

Planet TV
Seksi voditeljica Nina Osenar je srce oddala nekdanjemu možu Pike Božič.

Pred časom se je sicer pisalo, da nista ravno med najbolj obdarjenimi, zato pa sta s triki ustvarili buhteče nedrje. Ta jemlje sapo in navdušuje predvsem moški del občinstva. Nina bi lahko o sebi brez zadržkov rekla moji dragi zmoreta, vsaj v objemu pravega nedrčka in z maskerskimi triki.

POP TV
Lili Žagar

Tudi pri ličenju obe prisegata na isti par rok, saj se lahko po njunih »prijateljicah« sprehaja le Luka Simčič, a to ne samo s čopičem, ampak tudi s spretnimi prsti. Vse za popoln videz, zaradi katerega ob ekranu obsedi marsikateri gledalec in nestrpno pričakuje bližnji kader njunega največjega orožja.

Lili se je žal z malih zaslonov do nadaljnjega poslovila, Nina pa bo še naprej razveseljevala ljubitelje naravnih dekoltejev celotno sezono, saj so rezultati gledanosti oddaje Moj dragi zmore tako dobri, da so organizatorji že zdaj prižgali zeleno luč za simpatično Kamničanko.