Zvezde

Milan Kučan je vidno shujšal...

L.Ž.
9. 12. 2014, 11.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Prvi predsednik države Milan Kučan je v zimo vstopil spremenjen. Lažji za več kot 20 kilogramov zbuja med ljudmi še več pozornosti kot običajno in sproža vprašanje, ali je za izgubo teže vzrok bolezen ali pa se je shujševalne kure lotil prostovoljno.

Alenka Žavbi in Stane Jerko

Priznamo, da smo stvari hoteli priti do dna tudi v uredništvu, a se eden naših najbolj pretkanih politikov zna še vedno spretno izogniti vprašanjem, na katera ne želi odgovoriti. Zato smo sledili govoricam, ki pa se gibljejo v dve smeri. Po prvi različici naj bi zdravniki Milanu Kučanu svetovali, da zmanjša telesno težo zaradi težav s hrbtenico, po drugi pa, da mora shujšati, da bo manj obremenjeno njegovo srce.

Alenka Žavbi in Stane Jerko

Ali gre v resnici še za kakšen tretji razlog, ne vemo, smo se pa prepričali, da je tudi vidno shujšani prvi predsednik samostojne Slovenije v teh decembrskih dneh enako veselo razpoložen kot poprej, da uživa v družbi prijateljev in da daje videz, kot da poka od energije. Aja, pa še to. Na uho nam je prišlo tudi, da se najlažje shujša, če se iz jedilnika izloči belo moko, sladkor in škrob.