Zvezde

Nežen ljubimec Tine Maze

B.P.
10. 12. 2014, 08.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Iz sezone v sezono je znanih več podrobnosti o odnosu med našo šampionko Tino Maze in njenim trenerjem Andreo Massijem. Njun profesionalni odnos je zadnja leta na glavo obrnila ljubezen, ki je vsake toliko ogrozila nadaljnje sodelovanje. Andrea namreč velja za zelo strogega, načelnega in neomajnega trenerja, skratka takšnega, kot so vrhunski strokovnjaki.

Arsen Perić

Njegov način dela je obrodil zlate sadove, česar se zaveda tudi Tina, ki mu je neznansko hvaležna, da je vedno ob pravem času ubral pravilno taktiko. Njena trma in užaljenost je večkrat sprožila spor, saj je besede trenerja vzela preveč osebno, kar niti ni tako nerazumljivo, ko pa sta čez dan sodelavca, ponoči pa ljubimca. In prav ta kombinacija je na nek način kriva, da jima je uspelo.

arhiv Lady

Andrea je namreč na progi in v telovadnici strog, dominanten, v postelji in zasebno pa menda prav nežen in ljubeč. Z vstopom v zadnjo, po uvodnem uspehu očitno še eno zmagovalno sezono, pa se je Massi tudi v trenerskem stališču malce omehčal. Zdi se, da njune skupne kariere ne želi končati s prepiri in grdimi pogledi, ki jih v preteklosti ni manjkalo. Pregovor 'kdor se krega, ta se ljubi' pri Tini in Andrei drži kot pribito. A glede na novo strategijo se bosta v bodoče več posvečala ljubezni kot prepirom.