Zvezde

Razkrivamo: izredno žaljivo obnašanje v šovu Gostilna išče šefa

B. P.
10. 12. 2014, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Po tem, ko je Gostilna le našla svojega šefa, so se razgovorili uslužbenci, ki so res najbolj garali, da je lahko celotna kuhinja funkcionirala. Govori se o študentih in osebju, plačanem po urah, preživetih v najbolj slavni gostilni ta trenutek.

Pomočniki, natakarji, pomivalci posode, ki so bili v večini fantje, so bili plačani po šest evrov na uro. V Medvodah so preživljali tako rekoč vse dneve, pogosto po deset ur in več. Dela je bilo ogromno, zraven pa so morali prenašati neumestno vedenje kuharjev, ki so se potegovali za šefovski naziv. Izvedeli smo, da je bila do osebja med dekleti najbolj žaljiva Špela Klopčič, pri fantih pa so dominirali prav favoriti Almir, Anže in Marko, veliko ostrih besed pa je bilo izrečenih tudi na račun Bineta Volčiča.

Zato ni presenetljivo, da so prav vsi, brez izjemen, navijali za Valeria Lutmana, saj je Primorec s pomočniki delal v rokavicah, jih spoštljivo ogovarjal in jim bil hvaležen za vsako uslugo. Bogata denarna nagrada je tako tudi šla v prave roke.