Avenija

Zaradi česa Katja Kovačič zapušča Branka Čakarmiša?

S.J.
19. 12. 2014, 10.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Branko Čakarmiš je po ločitvi kar v službi našel novo partnerico, predstavnico za odnose z javnostmi Katjo Kovačič, a je ta pred kratkim pustila službo, ker se namerava bolj posvetiti jogi in dihanju.

Marko Vavpotič

»Z jogo sva prijateljici že približno osem let. Z jogistično vadbo sem svoje telo začutila povsem drugače kot pri drugih vadbah. Široka paleta koristi raztega, pravilne aktivacije, rotacije in giba telesa pa prinaša take koristi, da brez joge zelo težko zdržim,« nam je zaupala Katja, ki je že pred časom postala tudi trenerka.

»Pot do terapevtske joge, iz katere sem v Ameriki naredila licenco, se je začela pred nekaj leti, ko sem se na potovanju v Indiji zaljubila v jin jogo in se v ašramu, v katerem sem jo pridno vadila več kot 5 ur na dan, povsem prerodila. Učinki so bili osupljivi, poleg fizičnih je bilo veliko tudi čustvenih. V nekaj dneh intenzivne vadbe sem začutila celostno pretočnost telesa. Že takrat sem si rekla: to je to. (smeh) Terapevtska joga je prav tako oblika jin joge, poleg asan pa vključuje tudi delo z dihom in energijo. Vadba je nežna in negovalna, učinki pa tako mogočni!« pravi Katja.