Vse pogostejši pojav

Po obisku trgovine v avtu našla kačo

S.Č.
26. 2. 2024, 20.33
Posodobljeno: 26. 2. 2024, 21.12
Deli članek:

V nenavadnem srečanju z "divjino" je Amanda Normand iz ameriške zveze države Louisiana odkrila, da se je po obisku trgovine s svojim avtomobilom peljala nenavadna slepa potnica: rumeno trebušna rečna kača.

Profimedia
Tovrstni pojavi so vse pogostejši, tudi v urbanem okolju.

Po vrnitvi iz trgovine AT&T je Amanda Normand opazila, da nekaj visi izpod njenega avtomobila. Sprva je mislila, da gre za predmet iz njene torbe, a je kmalu ugotovila, da gre za živo kačo. "Ko sem odhajala, da bi sedla v svoj avto, sem opazila, da nekaj visi na dnu mojega avtomobila. Mislila sem, da je morda vrvica iz knjižne vreče, da sem jo pozabila, nato pa sem opazila, da je živa kača!" je povedala za KADN-TV.

Kačo so izpustili v najbližji grm

Presenečena in prestrašena je prosila za pomoč nekaj mimoidočih, da bi kačo varno odstranili. Po uspešni reševalni akciji je bila kača izpuščena v bližnje grmovje, Amanda Normand pa je s tem dogodkom dobila nepozabno zgodbo.

Ta dogodek služi kot opomnik, da narava lahko preseneti na najbolj nepričakovanih mestih, vključno z mestnimi parkirišči. "Torej, ljudje se zavedajte, kače so tam in očitno so resnične! In vstopile bodo v avtomobile," je dodala Normand, delila svojo izkušnjo kot opozorilo drugim.