Neprimerno vedenje

Pijani dekleti razgrajali v zagrebškem hotelu, na poti na postajo ena celo ugriznila policaja

M.G.
12. 2. 2024, 19.09
Posodobljeno: 12. 2. 2024, 19.17
Deli članek:

V enem izmed hotelov v Zagrebu je uslužbencem situacija očitno ušla izpod nadzora, poklicati so morali policijo, ki je dekleti odpeljala na postajo do iztreznitve; na poti do postaje je prišlo do incidenta.

Profimedia

23-letnica in 24-letnica sta se v nedeljo popoldne odlično zabavali v nekem hotelu v območju Trnje v Zagrebu. Nedvomno sta dekleti popili kar precej alkohola, saj je njuno vedenje postajalo iz minute v minuto slabše in manj damsko. Ker opomini in lepe besede niso zalegle, receptor pa situacije ni mogel več ohranjati pod nadzorom, se je odločil za dejanja iz obupa: na pomoč je poklical može v modrem, ki so dekleti ob prihodu našli v precej opitem stanju.

Policista sta dekleti zaradi njunega stanja in ker sta še vnaprej kršili javni red in mir pozvali, da morata z njima na policijsko postajo. Med vožnjo do policijske postaje pa se je zgodil incident zaradi katerega je to dejanje sploh prišlo v javnost: starejša ženska, ki je sedela na zadnjih sedežih je namreč med vožnjo najprej skušala zgrabiti policista, ki je vozil avto za vrat, a ji je to z roko spretno preprečil drugi policist, ki je sedel poleg nje. A vročekrvna mladenka ga je nato nepričakovano urno večkrat ugriznila v roko. Voznik policist je takoj ustavil avto in s silo ukrotil agresivno žensko. Do postaje sta jo pripeljala v lisicah, kjer so ji zarada napada na uradno osebo tudi odvzeli prostost, podali pa ji bodo tudi kazensko ovadbo. Policist je utrpel lažje poškodbe.