Nova kariera

Profesionalna nogometašica končala kariero, da bi služila z golimi fotografijami

S.Š.
26. 1. 2024, 16.55
Posodobljeno: 26. 1. 2024, 17.00
Deli članek:

Nikkole Teja je v sredo končala kariero profesionalne nogometašice pri komaj 24 letih, kmalu po zamenjavi kluba. Razlog: Zaradi časovne stiske je morala pred kratkim zanemariti svoj veliko donosnejši račun Only Fans.

Instagram
Nikkole Teja

Za 17,50 dolarjev Teja na svojem računu OnlyFans prodaja gole fotografije in videoposnetke. Sama je dejala, da gre za posel, ki zahteva nekaj truda, hkrati pa je izjemno donosen. Najuspešnejše igralke in manekenke na platformi s pikantnimi vsebinami lahko namreč zaslužijo tudi milijone.

Američanka je novico sporočila na instagramu: “Sprejela sem težko odločitev, da se upokojim od profesionalnega nogometa. Zelo sem vesela, da sem že v mladih letih spoznala nogomet in da sem del svojega življenja posvetila temu športu. Če mi bo usojeno, se bom nekega dne vrnila k tej karieri.”

"Nikomur ni treba ničesar dokazovati"

Ob koncu lanskega leta se je Teja iz mehiškega kluba Necaxa preselila v ligaško tekmico Pueblo, kjer pa je vezistka večinoma sedela na klopi. Poznavalci trdijo, da je bila za to kriva tudi njena druga služba, Teja pa je na govorice odgovorila: “Nikomur ne rabim ničesar dokazovati. Vem, koliko sem vredna kot igralka, hči, prijateljica in predvsem kot oseba.”