Nenavaden primer

Čistilka sodelavcem v kavo primešala viagro

S.Š.
25. 1. 2024, 12.56
Posodobljeno: 25. 1. 2024, 12.59
Deli članek:

Ženska v Angliji je bila obtožena zaradi suma, da je svojim sodelavcem dala zdrobljene tablete viagre v kavo.

Profimedia
Karen Beale

62-letna Karen Beale je bila zaposlena kot čistilka v tovarni Envirograph, ki proizvaja izdelke za protipožarno zaščito. Pred nekaj meseci so jo sodelavci posneli, kako je v kavo, ki jo je vsak dan skuhala drugim kolegom, dajala in mešala neznan prah, so povedali na kronskem sodišču v Canterburyju. Kamero so v kuhinjo namestili po pritožbah glede kave, ki jo Karen pripravlja, češ da ima ta čuden okus in ​​kašasto teksturo.

Posnele so jo kamere

Na videu je mogoče videti 62-letnico, ki nosi rokavice in s prstom meša kavo. Po preiskavi so policisti našli dve skodelici kave, ki sta vsebovala zdravilo za erektilno disfunkcijo, ki se prodaja pod blagovno znamko Viagra, in zdravilo za visok holesterol. Kontaminirane skodelice so našli v pisarnah dveh njenih sodelavk. Karen vse obtožbe zanika in se brani, da je s prsti samo preverjala vsebino skodelic.

Tožilstvo trdi, da količine uporabljenih tablet niso zadostne za resno zastrupitev ljudi, a sklepajo, da je imela čistilka namen vsaj nekoliko prestrašiti svoje sodelavce in morda druge delavce v tovarni.