Rojstvo

Foto: V snežnem metežu rodila na parkirišču McDonald'sa in otroku nadela ta vzdevek

D.K.
25. 1. 2024, 10.56
Posodobljeno: 25. 1. 2024, 10.57
Deli članek:

Novorojenčku, ki ni mogel počakati, da bi mama prispela do porodnišnice in je na svet prijokal na parkirišču McDonald'sa, sta starša, Analysia in Daniel Beck, nadela poseben vzdevek.

FB Analysia Beck
med vožnjo ugotovila, da ne bo uspela priti v bolnišnico do poroda.

25-letna Analysia Beck iz Wisconsina v ZDA je okoli 23. ure začela doživljati blage popadke. Ker pa je bila takrat noseča 38 tednov, je pomislila, da gre za lažni alarm, zato se je odločila, da bo poskušala nazaj zaspati. Toda nekaj trenutkov pozneje se je zbudila v bolečinah in ugotovila, da ji je odtekla voda.

Z možem sta počakala, da je do njih prispela še njena mama, ki je poskrbela za varstvo triletnega Jayca in 17-messečne Aubriellie. Nakar je Daniel ženo odpeljal v bolnišnico. Med potjo je s klicem napovedal njun prihod ter jim naročil, da naj pripravijo vse za epiduralno anestezijo, s čimer bi njegovi ženi lajšali bolečine. 

Toda Analysia je kmalu ugotovila, da jima ne bo uspelo priti pravočasno do cilja. "Daniel, ustaviti moraš, zdi se mi, da sedim na dojenčkovi glavi," je rekla in začutila, da bo otrok kmalu prijokal na svet. V močnem sneženju sta ustavila avto in na pomoč poklicala reševalce. Analysia se je prestavila na zadnje sedeže, kjer je kmalu rodila.Reševalci so za las ujeli rojstvo njunega sina in ga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico na zdravstvene preglede. 

Čeprav je bil sin Daniela in Analysie videti moder zaradi mraza, so v bolnišnici potrdili, da je popolnoma zdrav. Ponosna starša pa sta se odločila, da bosta sinu dala ime Micah, vendar mu pravita "McFlurry" v čast slavnemu McDonald'sovemu sladoledu.